Heim Pál Kórház

2012.12.05.
Egyesületünk az Állatmentő Szolgálat Alapítvány tagjaival karöltve, Mikulás nap alkalmából beteg gyermekeket lepett meg ajándékokkal. A Heim Pál Gyermekkórházban jártunk. A szívünk szakadt meg, hogy mennyi beteg kisember van. Sokan az életükért küzdenek… Nem tudom leírni, hogy mit éreztünk akkor és még mindannyian a hatása alatt vagyunk… Arra jutottam, hogy nem írok többet…nem kellenek ide szavak…a képek magukért beszélnek…. A gyerekek viszont örültek nekünk a szülőknek Márki példája és jelenléte erőt és reményt adott, hogy van kiút a betegségekből.
Köszönet: A Kórházak dolgozóinak, hogy lehetővé tették nekünk, hogy egy kis időre mosolyt csaljunk a gyerekek arcára.
Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány tagjainak, hogy velünk tartottak és maximálisan támogattak minket. Zola! Nagyon köszönjük a fotókat!
Az ánde -tól Bozi Erikának és fiának, Márkinak, hogy a jelenlétükkel és saját példájukkal reményt adtak a daganatos gyerekeknek és szüleiknek, hogy ne adják fel !
Köszönet Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának és dolgozóinak az ajándékokért, amiket küldtek.
Köszönjük Csathó Márknak és a Csathó Nyomdának a naptárakat.
És nem utolsó sorban Nektek Kedves Szimpatizánsaink, hogy olyan sokan eljuttattátok a játékokat hozzánk!
Tisztelettel adózunk, mind két kórház lelkiismeretes dolgozóinak, akik nap, mint nap küzdenek a gyerekekért, reményt adnak a szülőknek és támaszt nyújtanak a nehéz időkben.

Adatok
Dátum
2012.12.05.
Copyright by Segítőangyalok