Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat :

A Segítő Angyalok Speciális Mentés Nonprofit Kft. (továbbiakban: Egyesület) tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 • Az Egyesület weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Egyesületünk minden jogot fenntart.
 • Az Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Egyesület azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
 • Az Egyesület weboldala tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- az Egyesület semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
 • Az Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
 • Az Egyesület honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
 • Az Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Egyesület weboldalai kapcsolódnak.
 • Mivel az Egyesület nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így az Egyesület nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az Egyesület honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
 • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Egyesület azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az Egyesületet.
 • A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.
 • Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.
 • Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.
 • A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.
Copyright by Segítőangyalok