Felhasználási feltételek

Felhasználási Feltételek

1. A segitoangyalok.hu oldal használata

A www.segitoangyalok.hu címen elérhető honlapot A Segítő Angyalok Speciális Mentés Nonprofit Kft. üzemelteti. Az oldal felhasználójának minősül a weblap látogatója illetve az, aki a bejegyzésekhez hozzászólást posztol. A weboldal használatával az oldal felhasználója az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége. Tilos az oldal működését akadályozó, illetve azt megváltoztató bármely, az üzemeltetőn kívüli beavatkozás. Amennyiben a felhasználási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele van, az elérhetőség menüpont alatti email címeken kérhet felvilágosítást a honlap üzemeltetőjétől.

2. Az oldalon található szellemi alkotásokkal kapcsolatos tudnivalók

A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi terméke. Az üzemeltető által közzétett szellemi termékeket (bejegyzések, összefoglalók, publikációk) felhasználni kizárólag a blog főoldalának alján közzétett Creative Commons Licenc szabályai szerint szabad felhasználni. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz a szerző előzetes írásos hozzájárulása szükséges.

3. Felelősségkorlátozás

Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. A weboldalon található esetleges külső hivatkozások (a segitoangyalok.hu-tól eltérő címtartományra mutató linkek) követésével letöltött tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az üzemeltető törli vagy módosítja.

4. Felhasználási szabályzat

A blogon megjelenő bejegyzésekhez a hozzászólni kívánó Facebook profilján keresztül történő bejelentkezés után bárki hozzászólhat. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére. Az alábbi hozzászólások – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek: Jogsértő hozzászólások. Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz. Agresszív, sértő vagy fenyegető hangnemű, valamint rosszindulatú hozzászólások. Azt, hogy egy hozzászólás agresszív, sértő, fenyegető vagy rosszindulatú-e, a szerkesztő dönti el a téma jellegének függvényében. Egyes hozzászólókat vagy a szerkesztőt lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások. Témaromboló hozzászólások A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatossegitoangyalok.hu társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólás. Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások. Politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások.

Segítő Angyalok Speciális Mentés Nonprofit Kft.

Utolsó módosítás: 2014. január 6.

Copyright by Segítőangyalok